top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda

Trouwen Mark & Nicole

Ik heb even moeten graven om jullie deze foto's te kunnen laten zien! Deze zijn namelijk gemaakt in 2010 bij de Skihut in Rotterdam. Toen we een jaar of 7 waren gingen we ieder jaar met onze ouders, familie's en vrienden op wintersport naar Oostenrijk. Zodra we wat ouder werden sloten we deze vakantie af met een feestje in de Skihut in Rotterdam (hoe toepasselijk :P) Dit hebben we heel lang volgehouden zie je wel! In Oostenrijk is er ook iets moois opgebloeid (waar ik de schuld van krijg ;)

De liefde tussen Mark (links van mij op de foto) en Nicole (samen met hun ceremoniemeester Amy rechts). En vrijdag is het dan zover...... dan wordt er getrouwd! We gaan weer even ouderwetse tijden herbeleven die dag, denk ik. Nicole en Mark: ik wens jullie een ongelooflijk mooie dag!! En bijzonder dat ik dit als vriend en als fotograaf mee mag maken!!
32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page