top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda

Mini Herfstshoots in t-shirt

Mensen toch, het is 16 oktober en 23 graden buiten! Wie had dat gedacht... dat ik mini herftshoots zou hebben met mensen in hun t-shirt! Een beetje gek is het wel ;)


Maar wat was het een prachtige middag. Het zonnetje scheen mooi door de bomen en alles was erg aangenaam. Iedereen had er zin in en het liep gesmeerd! Ook al had ik voor iedereen 'maar' 15 minuten, het was voldoende om weer een hoop prachtige platen te maken! De eerste reacties zijn voor mij ook echt goud waard! Als je hoort dat mensen met tranen (van geluk) je foto's bekijken, dan heb je het goed gegaan. En dat de mensen (en hond) erop staan, zoals ze ook daadwerkelijk zijn, dat is voor mij belangrijk. Dat je wanneer je de foto's ziet meteen het juiste en warme gevoel erbij krijgt.


De eerste sessie was een groot succes! Ik verheug mezelf op 27 oktober!


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page