top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda

Mini herfstshoots!! Schrijf je snel in!

De mooiste tijd van het jaar! Althans... dat vind ik ;) Wat heb ik genoten van de zomer, de zon en de warmte en wat moet ik wennen aan de regen en de kou. Máár, ik vind de herfst het mooiste jaargetijde om te mogen fotograferen. Ik kan echt genieten van al die mooie kleuren!


Ik weet dat veel van jullie erop zitten te wachten (tenminste, ik kreeg de laatste tijd heel vaak de vraag of er nog 'mini herfstshoots' komen). En dat doen ze! Een mooi moment om met je geliefde, gezin, familie of vrienden nieuwe up to date foto's te maken.


Wanneer?

Op zondag 31 oktober van 14.00 - 16.00 uur en op zaterdag 6 november van 14.00-16.00 uur.

Let op: bij slecht weer op 31 oktober schuiven we door naar 6 november. Bij slecht weer op 6 november schuiven we door naar 7 of 13 november.


Waar?

Ockenburgh (Monsterseweg 2)

Duur en kosten?

De shoot duurt 15 minuten, je krijgt ongeveer 15 foto's en hij kost 45,- euro.


Inschrijven

Vind je het leuk om nieuwe foto's te laten maken? Stuur me dan even een whatsapp met je voorkeursdatum en tijdstip: 06-23347519. Let op: Vol = Vol.


Liefs,

ByLinda
64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page