top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda

Jouw eerste indruk

Je krijgt maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. En tegenwoordig 'vinden' mensen elkaar steeds vaker via social media. Of het nu Twitter, LinkedIn, Facebook of een ander social media platvorm is, vaak ontstaat een eerste contact via deze media omdat mensen gaan “uitzoeken” wie jij bent. En het maakt dan niet uit of je een stagiaire, medior of een senior bent. Je profielfoto op deze bewuste social media is de eerste kennismaking voor een persoon of (toekomstige) klant en deze foto moet dan ook direct kunnen uitdragen waar jij voor staat en wie jij bent!


Op vrijdag 22 en/ of zaterdag 23 maart organiseer ik momenten waar jij jouw zakelijke portretfoto kunt laten maken. We gaan er samen, in 15 minuten, voor zorgen dat jij er op je best op komt te staan. De locatie zal ergens in Den haag zijn en de kosten zijn 35,- euro.


Heb je interesse of wil je jezelf graag inschrijven? Laat het mij dan weten via een WhatsApp: 06-23347519. Ook als je tips hebt over een locatie, hoor ik het graag! Wellicht werk jij zelf in een mooi bedrijfspand dat prima als achtergrond kan fungeren.20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page