top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda

Instax (minions) camera

Het was een cadeautje voor ons zoontje, die onlangs 5 is geworden: de instax (minions) camera. En naast dat hij het fantastisch vindt om overal foto's van te maken (en mama het heel leuk vindt om met hem daarmee bezig te zijn ;)... moet ik toegeven dat het echt super tof is!! Omdat je niet zomaar overal een foto van maakt (foto's zijn best prijzig), denk je goed na over de compositie en belichting. Je hebt qua belichting maar een beperkt aantal mogelijkheden, dus in het begin is het even wennen (en goed oefenen)!

Als je hem eenmaal onder controle hebt is het zowat leuker dan fotograferen met mijn spiegelreflex ;) 

En dat zit hem vooral in de 'spanning'.... het afwachten tot het beeld tevoorschijn komt! En ik heb ontdekt dat de foto's mooier en scherper worden als je ze in het donker laat ontwikkelen (eigenlijk nogal logische he ;). Lucas en ik hebben in ieder geval weer gezamenlijk 'speelgoed' en zullen nog veel lol gaan beleven hieraan!

P.s. Voor de oplettende kijker: je ziet op de achtergrond (de conceptversie van) mijn nieuwe website! Omdat ik het afgelopen half jaar ook veel zakelijke opdrachten heb gedaan (en dit er steeds meer worden), heb ik besloten om een nieuwe website te maken. Een site die ook geschikt is om zakelijke klanten op te ontvangen. Ik hoop dat deze snel de lucht in kan! En dan ga ik jullie natuurlijk vragen wat jullie ervan vinden! ;) 22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page