top of page
Zoeken
  • Linda

Exclusiviteit

Van je hobby je beroep maken, dat is het mooiste wat er is! En volgens mij wil iedereen dat wel. Ik ben bevoorrecht dat ik in de afgelopen jaren zo ontzettend veel uiteenlopende shoots heb mogen doen! Ik heb zelfs een aantal keren in 'Zoom' gestaan en heb de foto-van-de-maand-prijs gewonnen! Van sommige klanten heb ik hun 'loveshoot' gemaakt, met de daaropvolgend jaren hun bruiloft en newbornshoot (van 1 dag oud). Bij deze bijzondere momenten in een leven zijn, dat is voor mij bijzonder!


Naast alle particuliere shoots die ik heb mogen doen, heb ik het afgelopen jaar ook zakelijke klanten gekregen. Mijn grootste opdracht het afgelopen jaar was de employer branding campagne van HMC. En ik kan je zeggen: je foto's op abri's zien hangen door heel Den Haag, dat is zo gaaf! En dat smaakt naar meer....


Om zowel mijn particuliere als zakelijke klanten de exclusiviteit te kunnen blijven bieden die zij verdienen, heb ik besloten mijn prijzen aan te passen. Want, naast alle opdrachten die ik krijg op gebied van fotografie, heb ik ook nog mijn werk als Adviseur Werving en mijn mooie gezin! Balans houden in je leven en de dingen doen die je leuk vindt, dat is het allerbelangrijkste!


Door deze leuke ontwikkeling was het ook nodig dat ik mijn website ging aanpassen. Deze staat inmiddels online! Ik hoop dat de groei die ik de afgelopen jaren heb mee mogen maken, doorzet. Want fotografie is en blijft nog steeds mijn passie ;)


93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page