top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLinda

Help! recruiters gezocht!

Recruiters gezocht! Tja, waar niet :( Overal waar je kijkt, in welke branche dan ook.... staat er wel een vacature open voor recruiter.

Dus, keuze genoeg voor deze mensen. Máár, als bedrijf zijnde, wil jij natuurlijk dat ze voor jou kiezen?! En dat snap ik!


In opdracht van Pablo van Wolfram Chain ga ik voor deze professionals een speciale landingspagina maken, met daarop alle content die je als recruiter zou willen en moeten weten over het werken bij dit mooie en ambitieuze bedrijf! Want, zeg nou zelf.... voordat jij ergens solliciteert wil je jezelf er wel mee kunnen identificeren en zeker weten dat je bij het bedrijf past.


Een mooie opdracht voor mij, waar ik heel blij en enthousiast van word! En eigenlijk vooral om het feit dat dit bedrijf snapt hoe belangrijk het is in deze tijd om transparant te zijn én dat stapje extra te zetten voor de toekomst! Solliciteren is toch ook niet meer van deze tijd?! Of wel? ;)


#employerbranding#branding#toekomst#ambitieus#recruiters#recruitmentmarketing#recruitment#hetnieuwewerken#solliciterenisnietmeervandezetijdSocial Branding & Image
8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page