top of page

"Het verhaal van jullie bruiloft, zoals het echt was"

 

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Er breekt een mooie tijd aan waarin jullie de mooiste dag van jullie leven gaan organiseren.

Een groot onderdeel hiervan is het bewaren van de kostbare momenten en bijzondere emoties. 

Er is geen enkele andere dag in je leven waar er zoveel mensen, om wie jullie samen geven, bij elkaar komen en samen lachen, huilen en de liefde vieren. Foto's zijn een prachtig middel om die herinneringen te kunnen koesteren.

Een goede fotograaf is op deze dag onzichtbaar. En toch weet zij jullie verhalen te vertalen, zoals het ook echt was.

Ik werk op een journalistieke en heel persoonlijke manier. Ongedwongen en relaxt, dus geen geposeerde en geregisseerde foto's, maar puur het moment. Natuurlijk is er plaats voor een fotoshoot, maar dat gaat op een prettige en 'losse' manier. Het draait in alles om jullie trouwdag. Storytelling, zo zou je het ook kunnen noemen.

Als je op deze pagina bent aangekomen, dan zou je kunnen zeggen dat je oprecht geïnteresseerd bent in mij als jullie bruidsfotograaf. Maar voordat jullie een keuze maken, is kennismaken essentieel. In mijn ogen is een klik tussen een fotograaf en een bruidspaar heel belangrijk. Als fotograaf maak je hele intieme momenten mee en sta je de hele dag heel dicht bij het bruidspaar. Het is dan fijn dat je geen woorden nodig hebt en als fotograaf precies weet wat het bruidspaar wilt. In ons kennismakingsgesprek bespreken we dit dan ook. En als jullie voor mij kiezen,

dan gaan we het hebben over jullie draaiboek en jullie wensen. Vlak voor de grote dag hebben wij weer contact, zodat je zeker weet dat alles helder en geregeld is.

Dit kun je trouwens ook aan je ceremoniemeesters overlaten, uiteraard.  

Bij mij kun je er zeker van zijn dat ik toegewijd ben, voor, tijdens en na jullie bruiloft.

Mijn prijs is inclusief foto's in hoge resolutie en reiskosten (+ evt. parkeerkosten), maar zonder foto-album.

Mijn ervaring is dat veel bruidsparen dit graag na de bruiloft bespreken. Het staat jullie dan ook vrij om een album door mij te laten ontwikkelen. Hier kunnen we het na de grote dag over hebben. Bij mij is ook heel veel mogelijk op gebied van trouwalbums.

Mocht je vrijblijvend kennis met me willen maken, bel, mail of whatsapp me gerust!

bottom of page